Bouw een liefdevolle band op met je kindje voor de geboorte.

zwangerschapsbegeleiding-weert

Wil jij en je partner al voor de geboorte van je kindje een optimale hechtingsrelatie opbouwen? Dat kan met haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Tijdens deze haptonomische zwangerschapsbegeleiding sessies gaan we samen kijken hoe jullie gedurende de zwangerschap, vanaf 20 weken, en kort daarna via verschillende mogelijkheden contact met elkaar kunnen zoeken om uiteindelijk jullie kindje een liefdevol warm welkom te heten.

Tijdens de haptonomische zwangerschapsbegeleiding is het belangrijkse uitgangspunt om vertrouwd te raken met elkaar. Daarnaast besteden we aandacht aan de aankomende veranderingen, belangrijke thema’s rondom de zwangerschap en bespreken we mogelijke problematiek rondom de zwangerschap en wat voor invloed dit kan hebben.

Het belangrijkste van de zwangerschapsbegeleiding sesssies is om continu goed te luisteren naar jezelf en ook open te staan voor de signalen van je partner en het kind. Het kindje moet jullie liefdevolle onderlinge verbondenheid en aanwezigheid voelen zodat hij of zij zich veilig en geaccepteerd voelt wat uiteindelijk de hechtingsband versterkt.

Wil je meer informatie over zwangerschapsbegeleiding?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt